Σύστημα Κάγκελων ΒΙΟ.100

Το ιδανικό σύστημα κάγκελων πολλαπλών εφαρμογών. Αποτελείται από κυκλικής ή παραλληλόγραμμης διατομής σωλήνες που συνεργάζονται αρμονικά με τα αντίστοιχα εξαρτήματα τους (σύνδεσμοι , στηρίγματα κτλ) παράγοντας έτσι ένα στιβαρό και αρμονικό σύνολο.

Το σύστημα κάγκελων ΒΙΟ.Ι00 κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας ανοδιωμένο αλουμίνιο καθιστώντας το εξαιρετικά ανθεκτικό ακόμα και σε έντονα διαβρωτικό περιβάλλον (παραθαλάσσια μέρη) και σας προσφέρεται στην απόχρωση του ΙΝΟΧ.

Εφαρμόζεται και είναι κατάλληλο τόσο για εσωτερικούς χώρους όσο και για εξωτερικούς (σκάλες, μπαλκόνια, πισίνες, δημόσιους χώρους) με δυνατότητα να προσφέρει ιδανικές λύσεις ξεχωριστής αισθητικής σε κάθε ιδιώτη και επαγγελματία.

    

Aνοδίωση
Πρόκειται για μια ηλεκτροχημική διαδικασία που αφορά στην επεξεργασία της επιφάνειας του αλουμινίου. Σε εξαιρετικά ελεγχόμενες συνθήκες και μέσω της διαδικασίας, δημιουργείται στην επιφάνεια του αλουμινίου ένα στρώμα προστασίας από την διάβρωση. Με την χρήση κατάλληλων διαλυμάτων κατά την διαδικασία επιτυγχάνεται ο επιφανειακός χρωματισμός του.

Βασικά πλεονεκτήματα του ανοδιωμένου αλουμινίου είναι:
Η μεγάλη διάρκεια ζωής του ακόμα και σε έντονα διαβρωτικό περιβάλλον.
Ο χρωματισμός του αλουμινίου παραμένει αμετάβλητος ενώ δεν ξεφλουδίζει.
Η υψηλή αισθητική του που αναδεικνύεται ιδιαίτερα στις αποχρώσεις του inox.
Η απλή και εύκολη συντήρηση του.

Συντήρηση
Η συντήρηση του ανοδιωμένου αλουμινίου είναι μια διαδικασία απλή και εύκολη. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα απλό ξέπλυμα με χλιαρό νερό και λίγο υγρό σαπούνι. Για λεκέδες που επιμένουν τρίβετε με ένα μαλακό πανί. Δεν χρησιμοποιείτε ισχυρά καθαριστικά, γαλακτώματα καθαρισμού, γυαλόχαρτο γιατί καταστρέφουν παροδικά την ανοδίωση. Η συχνότητα καθαρισμού του, ένας ως έξη μήνες , ποικίλει ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο είναι τοποθετημένο. Στα παραθαλάσσια μέρη o καθαρισμός είναι ο συχνότερος.Δείτε τον κατάλογο online 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις